Witaj Gość

Zaloguj się lub Zarejestruj i dołącz do społeczności fanów mangi i anime!

Naruto - Akatsuki ^^

Postprzez Temari » 2007-07-05, 11:19

kocham ich! oni są tacy boscy!!! Kyaaa! Hehe... wymiatają! czekam az sie hidan pojawi XD moj pupil...
siostra gustuje w itachim... nie jest zly ;)
wszyscy tewierdzo, ze lider akatsuki to ojciec naruto i czwarty hokage! ja tam nie wierze w to, bo po co ojciec kazalby zbierac demony skoro doskonakle wie, ze po ich wyciagnieciu jinciruki (czy jak sie to tam pisze... :-P) gina a sam zapieczetowal w naruto kyuubiego. to chore...
Obrazek
Temari
-#
-#

Postprzez CrazyTangerine » 2007-07-05, 11:22

Temari, Moze zostal tylko jako tako okazleczony i za roz... popsucie uroku no wini naruto i sobie pomyslal ze sie zemsci jakos tak XDDD no ale to juz nie na temat :P
CrazyTangerine
-#
-#

Postprzez Temari » 2007-07-05, 11:31

hehe... dobre... ale swiadomie uzyl tej techniki zapieczetowuwujacej wiedzac ze po niej zginie (przynajmniej powinien... :-P)
Obrazek
Temari
-#
-#

Naruto - Akatsuki ^^

Postprzez Temari » 2007-07-05, 11:34

piszcie, piszcie co wan na sercu lezy w sprawie przestepcow pierwszej klasy AKATSUKI! z checia poczytam wasze opinie na ich temat ;)
Temari
-#
-#

Postprzez shinobi » 2007-07-05, 11:38

co do Itachi'ego podziwiam jego zdolności ale jako bohater nie podoba mi się. Czasami czarne charaktery są fajne ale ta osobowość jakoś nie przypadła mi do gustu. Co do pozostałych członków Akatsuki to nie będę na razie się wypowiadał ze względu iż mało o nich wiem. No tak jeszcze jest Orochimaru ale z tego co wiem to on już nie należy do Akatsuki.
shinobi
-#
-#

Postprzez Temari » 2007-07-05, 11:53

orochimaru to oblesny facet! nie moge na niego patrzec... :-/

a co do innych czlonkow akatsuki... wiem malo, ale zawsze cos:
kisame-jest jednym z legendarnych wladcow miecza i chyba pochodzi z wioski fal czy mgly?
itachi-to jeden z wymarlego (przez niego) klanu uchiha, brat sasuke, zabil przyjaciela zeby osiagnac najwyzszy poziom sharingana, chce zeby sasuke do niego dolaczyl wiec zostawil go przy zyciu
lider-pogloski glosza, ze to ojciec naruto i czwarty hokage...
zetsu-kanibal z podwojna osobowoscia
tobi-hehe...
hidan-piekny i niebezpieczny ^^ ma ladna kose i ciekawe kekkegenkai (nie wiem jak sie to pisze :-P). podczas walki jak (chyba) wezmie do ust troche krwi przeciwnika (wtedy zmienia kolorki...) staje sie niesmiertelny i jak zostanie zaatakowany to obrazenia dostaje osoba, ktorej krew wypil. zawsze na koniec przebija swoje serce wlasna kosa i przeciwnik ginie ^^ to takie fajne... aj tez tak chce... :mrgreen:
deidara-ma (teraz nie ma) dwie rece i na dloniach usta, ktore jedza gline (blee) i mieszaja ja z chakra dzieki czemu robi wybuchowe zabawki, tez piekny, ale i tak hidan bije go na glowe... ^^
sasori-pochodzi z wioski piasku, gdzie kazekage byl obecnie niezyjacy gaara ( :cry: ). mistrz w robieniu kukiel. pozamienial swoich rodzicow w kukielki i prawdopodobnie najsilniejszego kazekage (nie pamietam ktory to :-P), tez jest ladny, ale niestety zginie z reki swojej babci (chyba to jesgo babcia), ktora posluzy sie do tego sakura. chyba na jego miejsce przyjdzie tobi
Kakuzu - chodzi z hidanem, i to jak narazie tyle :-P
prawdopodobnie wszyscy czlonkowie akatsuki powybijali swoje klany...

to malo informacji, ale zawsze cos :) 8-)

Nasze kochan Akatsuki (jeszcze z Sasorim czyli bez Tobiego :-P)
Ostatnio edytowano 2007-07-06, 11:25 przez Temari, łącznie edytowano 3 razy
Temari
-#
-#

Postprzez CrazyTangerine » 2007-07-05, 14:21

No wiec tak O_O kto to tobi i ten hidan bo jakos nei mialam chyba okazji XDD i czy dobrze rozumiem zdanie "wezmie do sut troche krwi przeciwnika " w sensie sutki i skad masz te info? bo z checia bym nadrobila braki xDD

EDIT
Juz wiem tko to tobi ten no taki z pilka zamiast lba. a doczytalam dokladnie nie sut tylko ust XDDD
CrazyTangerine
-#
-#

Postprzez CrazyTangerine » 2007-07-05, 14:28

No ale moze to byl kit XDD i on tylko udawal ze umarl bo nie bylo nigdzie powiedziane ze go pochowali XDD

zaraz bedziemy mialy o**b od Col. Frosta XD

A nie :-P Dlaczego?? Bo mam dzisiaj gut dzień i lubię zaskakiwać :-P Znajcie moje dobre serce, macie tu swój temat o tym... jak mu tam... no nieważne. I sobie piszcie o nim :-D

No ale w kazdym badz razie jesli nie ojciec naruto to kto i czemu sie ukrywa?

Kontynuacja tematu w "Naruto - Akatsukie" zeby nei bylo xDD
Ostatnio edytowano 2007-07-05, 21:01 przez CrazyTangerine, łącznie edytowano 1 raz
CrazyTangerine
-#
-#

Postprzez Temari » 2007-07-05, 15:20

a chciałaś dalszy ciąg naszego tematu... zadałaś ciekawe pytanie:

"No ale w kazdym badz razie jesli nie ojciec naruto to kto i czemu sie ukrywa?"

ja nie wiem kto to jest, bo jeszcze go nie pokazali... zawsze jak jest to w cieniu tak, żeby nie było go widać... a ukrywa się pewnie dlatego, żeby pozostać "tajemnicą" :lol:
jest to pewnie też jakiegoś rodzaju chwyt mający zaciekawić odbiorcę. nie jestem pewna, ale wiem jedno - prędzej czy później i tak go pokażą 8-)

a teraz coś innego:

"No ale moze to byl kit XDD i on tylko udawal ze umarl bo nie bylo nigdzie powiedziane ze go pochowali XDD "

no nie wiem jak kożna udawać śmierć przy tak zaawansowanej technice. przecież sam trzeci zmarł po wykonaniu tej techniki na rękach orochimaru, więc czwarty też powinien umrzeć, no chyba, że potrafił jakoś pokonać tą technikę... w końcu mówili, że był geniuszem... :mrgreen:

a tu mam specjalnie dla ciebie (jak również dla siebie) Hidana ^^

Obrazek
Temari
-#
-#

Postprzez M~~ » 2007-08-27, 00:16

Temari napisał(a):sasori-pochodzi z wioski piasku, gdzie kazekage byl obecnie niezyjacy gaara ( :cry: ). mistrz w robieniu kukiel. pozamienial swoich rodzicow w kukielki i prawdopodobnie najsilniejszego kazekage (nie pamietam ktory to :-P ), tez jest ladny, ale niestety zginie z reki swojej babci (chyba to jesgo babcia), ktora posluzy sie do tego sakura. chyba na jego miejsce przyjdzie tobi

Możesz spojlerować ? Zresztą niewiadomo czy zginie i nie musisz innym psuc przyjemności ogladania . Opisy sa śmieszne i zdradzaja co sie stanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M~~
M~~
-#
-#

Postprzez Perezz » 2007-08-27, 09:14

Hahaha !

A ja dostaje opiernicz i warning za to ze napisalem 2 zdania o tym co bedzie w 26 ep. :mrgreen:

A tu kolezanka opisala co bedzie dzialo sie za kilkadziesiat odcinkow... :-?

Ehhh... moderatorzy.

Co do samego tematu.

Itachi - podoba mi sie ze wzgledu na tragizm samej postaci, to jak chec wladzy zmienia czlowieka - kto ogladal zrozumie.

Sasori - tez go lubie, za pewnosc siebie, no i to ze jest niecierpliwy, tez ze wzgledu na jego doswiadczenia z dziecinstwa. ;");-)

Kisame - hmmm... malo o nim wiadomo, poza paroma ciekawostkami, szkoda. Moze potem bedzie o nim cos wiecej (oby).

Deidara - jak dla mnie troche dziwny, rywalizuje z Sasorim, co mi sie podoba, szczegolnie ich klotnie o to, ktory z nich tworzy wspanialsza "sztuke", tak samo ciagle dogryzanie Sasoriemu.
Obrazek

Obrazek
Perezz
-#
-#

Postprzez Mariko » 2007-08-27, 09:24

Sorki, że schodzę z tematu ale:

Po pierwsze: M~~ nie unoś się, jak ci to przeszkadza to zgłoś to odpowiedniemu moderatorowi...
Po drugie: Perezz to co kolega wyżej (no może bez tego unoszenia się :-D )

Perezz napisał(a):Ehhh... moderatorzy.

A to co niby miało znaczyć???? :-D

Koniec offtopicu
[center] Obrazek

"...są dni, kiedy gwiazdy kuszą obietnicą swobodnego lotu,
gdy marzysz aby wzbić się wysoko i szybować w bezmiarze
przestrzeni..."
[/center]
Mariko
-#
-#

Postprzez M~~ » 2007-08-27, 22:29

Ja mam zgłaszać ? Może z łaski swojej moderatorzy zaczną czytać co ludzie piszą i to co trzeba spojlerować to niech spojlerują. Już powinno to być dawno zrobione .
M~~
M~~
-#
-#

Postprzez syschan » 2007-08-27, 22:54

Co do Akatsuki to według mnie najbardziej barwną postacią jest Deidara i ten jego "hmm.." :D chwilami to rozwala..., 2 godną uwagi postacią według mnie jest Sasori, i o to powstał ciekawy duet. To sie udało autorowi, ciekawa jestem kolejnych z Akatsuki...

Przy okazji, znam twój ból M~~
~~My only wish...~~
syschan
-#
-#

Postprzez kiriki » 2007-08-28, 07:12

Co do tego, że czwarty hokage pokonał samobójczą technikę. 3 zapieczętował część Orochimaru w sobie. Może zapieczętowanie w kimś innym zmienia tą technikę? No bo w takim razie dlaczego czwarty nie uwięził by lisa w sobie, wykitował i po problemie.
Obrazek
kiriki
-#
-#

Następna strona

Powrót do Naruto