przez Kikuki » 2008-09-30, 19:43
Oo widzę, że komuś spodobało się to anime. No to się cieszę, bo spotkałam się tylko z jakimś negatywnym odbiorem.
Jak dla mnie Perfect girl evolution to jedna z lepszych komedii jakie widziałam.Może to anime tak mi się spodobało dlatego, ze problemy czwórki super przystojniaków jakoby są zbyt piękni i nie mogą być szczęśliwi czy też mają z tego tytuły bardzo dużo zmartwień były dla mnie zwykłą parodią lub wyśmiewaniem tego typu problemów. Ja tak to odebrałam.
Sunako- jak ja uwielbiam tą dzięwczynę i jej mroczno- śmiertelne klimaty, jej mruczenie pod nosem, obojętny stosunek do wszystkiego, miłość do manekinów, no za wszystkoxD
Kyouhey- on też jak dla mnie jest bardzo pozytywną postacią. Obrzartuch do kwadratu niby ignorant i nic go nie interesuje, a jak trzeba swoje zrobi ( i to jak :) )No i przede wszystkim super przystojny
No i jeszcze śmieszna gromadka sióst Goth Loli z każdym ich pojawieniem się pekałam ze śmiechu :D:D~goht~goht~lolli~lilli
Reszta postaci też jak dla mnie bardzo pozytywna, ale chyba te właśnie wywarły na mnie najlepsze wrażenie.
Ogólnie nie żałuję ani chwili spędzonej z tym anime, bardzo mi się podobało, bawiło mnie i to chyba najwazniejsze !
" Moje życzenią są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia "