Julus, a czy Taylor Lauthner nie byl przypadkiem wilkolakiem? myslalam ze kto jak kto ale Ty z uwaga sledzilas ten filmo nie ;p wtrące się wam, ale lepsze już są wilkołaczki ;p
Julus, a czy Taylor Lauthner nie byl przypadkiem wilkolakiem? myslalam ze kto jak kto ale Ty z uwaga sledzilas ten filmo nie ;p wtrące się wam, ale lepsze już są wilkołaczki ;p

chodziło mi o ogół...skupienie tylu mężczyzn godnych uwagi podczas jednej sceny ;pRaja napisał(a):Julus, a czy Taylor Lauthner nie byl przypadkiem wilkolakiem? myslalam ze kto jak kto ale Ty z uwaga sledzilas ten film
tym mnie rozwaliłaś xDRaja napisał(a):he he, chya juz wiem co Pattison ma azjatyckiego :P watla budowa torsu jest typowa jak u chorego chinczyka

Raja napisał(a):he he, chya juz wiem co Pattison ma azjatyckiego :P watla budowa torsu jest typowa jak u chorego chinczyka

jesli jestes gejem/zoofilem/psychopatom to moze CI sie spodobac :) bo zakladam ze dziewczyna nie jestesplonacyKoth napisał(a):Ja nie oglądałem KwN, ale znając życie nie spodoba mi się. Bo niby dlaczego miałby mi się spodobać? XD

Raja napisał(a):jesli jestes gejem/zoofilem/psychopatom to moze CI sie spodobac :) bo zakladam ze dziewczyna nie jestesplonacyKoth napisał(a):Ja nie oglądałem KwN, ale znając życie nie spodoba mi się. Bo niby dlaczego miałby mi się spodobać? XD

Raja napisał(a):Kothcie, ciekawosc to pierwszy stopien do piekla :P
to niesamowita sila sugesti, powiedziec ludziom ze cos jest fajne, oni widza ze takie w rzeczywistosci nie jest, ale mimo to ogladaja/czytaja chlam, a konta bankowe pewnych osob rosna nieustannie >D
troche smutno, ze zamiast proponowac interesujace dziela, serwuje nam sie twory gospodyn domowych, sad but true

idh_yaa napisał(a):tak btw http://film.onet.pl/0,0,2109607,plotki.html
współczuje fankom które przeczytały to info jeszcze przed zdementowaniem

Saya_jin napisał(a):polska odpowiedź na zmierzch :D

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość